Najnovšie recenzie zo sekcie Štiepače dreva
- - jednoduchá obsluha,
- - účelný dizajn,
- - dobrý pomer výkon/cena,
- - na presuny po nespevnených plochách trochu malé kolieska,
Produkt som si vybral z dôvodu dobrého pomeru výkon/cena. Ľahká a jednoduchá obsluha, dobre riešená bezpečnosť obsluhy. Produkt môžem odporúčať aj ďalším zákazníkom.
mal ho môj známy a bol spokojný, tak som si ho objednal aj ja.
zatiaľ som ho len krátko vaskúšal a som spokojný.
odporúčam ho aj iným.
- -lahko manipulovatelna a dostatocne vykonna
- -prijatelny pomer ceny,kvality a vykonu
-malo som skusenosti s podobnym strojom len slabsim a mensim
-stiepacka funguje presne podla opisu
-vrelo odporucam tuto stiepacku na domace pouzitie pre majitelov rod. domov
stroj je po technickej stranke v poriadku ale tie zvary napr. taky stolček no katastrofa
- zatial stiepe
- treba dvoma rukami obsluhovat
ulachci robotu, rozkale vsetko....
- jednoduchá manipolácia
- ulahčí prácu
dlho som váhal ale som neolutoval
samozrejme odporúčam kúpiť určite neolutujete
všetko funguje podľa očakávania
- sylny stroj stiepa aj velke kusi polien bez problemov
- neprehladny manual malo podrobny
lahka pohodlna praca oproti klasickemu stiepaniu
- Kúpil som ju v kamennom obchode za 310eur ...Nevedel som že ju vyrába firma Einhel ...teraz ked vidím reálnu cenu tu na nete tak mám nutkanie utekať kúpiť ešte jednu ...pre otca ..dneska som štiepal asi tak tri hodiny v kuse ...mám krb tak som štiepal dľžky do 50cm a priemer do 35cm dubová guľatina rok sušená ...išlo to jak po masle ...na skúšku som skúsil aj dlžku cca 80cm...nemal problém to štiepnuť ...mal som tam aj hrčaté kusy ..na motore bolo počuť že musí zamakať ,ale nezastavil sa pretlačil aj uzol ...som uplne spokojný..
- no neviem či je to proti ale :neviem načo sú tam tie tenké tyčky pri držadlách, namontoval som ich, ale mi to tam zavadzalo tak som to po hodinke demontoval ,pár šrobikov mi tam chýbalo (3ks)ale sú to bežné kúsky ,mal som také doma ...tento štiepač má aj doraz ak chcem kálať nižšie veci ako 50cm tak tam dali taký malý šrobik s čiapočkou tak ten so vymenil nedalo sa mi ho chytiť do prstov teraz je to už super .. a ešte niečo bolo treba ,všetko bolo suché bez kapky vazelíny tak som všetko premazal čo sa pohybuje ..no potom som si prečítal v návode že to aj odporúčajú ..
Mal som si už dávno takéto niečo kúpiť ...trochu som sa bál či bude 8ton tlaku stačiť (nevedel som si predstaviť kolko to je )ale dubová gulatina do priemeru 35cm nerobila problém ...má to kolieská a rúčky tak sa s tým super manipuluje aj keď váži nad 100kg ,hovorí sa že drevo zohrieva dva krát prvý krát ked ho štiepaťe a druhý krát ked s ním kúrite ...no tak od teraz mňa zohrieva len pri kúrení ..hi hi hi ...ak sa nebude kaziť tak je to super stroj ...ak sa pokazí tak vám napíšem do mesiaca musím naštiepať cca 25m3 dreva ..
Zatiaľ som spokojný.Len sa mi zdá , že prí dlhšej praci sa dosť hreje elektromotor.
rychly, spolahlivy a kvalitny stroj
- Je dosť silné zvládne aj 40cm hrubé polená tvrdého dreva.
- V zásielke by mohol byť aj 4-ramenný klin.
Doporučujem, skvelý pomocník.
- -ľahká manipulácia
- -skúšala som štiepať polienka s priemerom 25 cm a dlžkou 50cm - bez problému to išlo
- -pri práci je stabilná
- - návod k obsluhe a montáži menej prehľadný
škoda , že asi po dvojhodinovej práci sa niečo stalo s hydraulickým valcom , ktorý sa nezasúva do pôvodnej polohy , takže ju musím vrátiť späť - INAK PRáCA NA NEJ SA MI PAČILA A JE TO VYBORNY POMOCNIK .
- sila,
- prevedenie,
- hlučnosť,
- manipulácia napriek váhe.
Super pomocník na riadne kláty :)
výborný pomocník, ušetrí veľa potu :)
- Výkonný.
- Krížový klin vhodný len na tenšie a mäkké drevo.
Dobrý "pracant".
- Vyrobok je kvalitný a ma jednoduchu obsluhu.
- 100 bodov.
Pre jeho kvalitu a jednoduchu obsluhu.
S vyrobkom som zatial vysoko spokojny.
Produkt sa mi zatial použiva dobré.
Produkt by som odporučal aj ostatným.
Ano je to kvalitny vyrobok,len ho nepreťažovať a dodržiavať rady
vyrobcu.
Zatiaľ som spokojny takže nanič.
- Je to dobrý pomocník
- Nevýhodou je nešikovná obsluha zariadenia.
- V čase nákupu nie je k dispozícii návod na obsluhu.
Uľahčuje mi spracovanie dreva.
Ide to pomerne rýchlo.
Sme celkovo spokojný až na obsluhu.
Odporučam
Kálanie dreva nie je také namáhavé.
- najviac mi vyhovovali parametre a cena
- nemám (zatiaľ)
podľa parametrov a ceny sa mi zdal najvýhodnejší
zatiaľ sme ho použili iba "cvične", takže ešte neviem ako bude pracovať pri plnom využití (obstál dobre)
veľký pozor si budem dávať pri dodávke na faktúru, návod na použitie v SK a záručný list
Výborný pomocník pre manžela.
- Vysoký výkon, tichý,výborná manipulácia, štiepa aj veľké priemery polien.
Páčil sa mi, som s týmto výrobkom spokojný