Poradňa HECHT 670

Autor: | Vložené: 04.01.2018 000 19:00 | Témy: Poradňa HECHT 670

Kto je vyrobca Hecht 670

  • Hecht SK

    Hecht SK

    5. januára 2018

    História značky

    V roku 1994 bola založená spoločnosť tromi spoločníkmi, občanmi Českej republiky, aby ako rýdzo česká firma vstúpila na trh záhradnej techniky so sortimentom, ktorý bude cenovo dostupný pri zaistení najvyššej kvality.

    Ako nosná značka sortimentu bola zvolená ochranná značka Hecht, ktorá je chránená Úradom priemyselného vlastníctva (zápis č. 263315). Touto ochrannou známkou sú opatrené výrobky, ktoré sú po starostlivom výbere a testovaní ponúkané vo firemnom katalógu. Každý výrobok pod značkou Hecht musí spĺňať náročné požiadavky na kvalitu, pružnú a dlhodobú dostupnosť náhradných dielov po celú dobu životnosti stroja. Vlastným vývojom a priamou spoluprácou s výrobnými podnikmi sa darí odbúrať obchodné marže priekupníkov, distribútorov či zastúpenia, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku.

    O výber rady výrobkov Hecht sa starajú vysoko kvalifikovaní pracovníci, ktorí zároveň neustále pracujú na ich ďalšom vývoji. Sme pyšní, že sme spoločnosť, ktorá veľmi dobre pozná potreby a záujmy českých a slovenských zákazníkov a umožňuje im používať kvalitnú a cenovo dostupnú záhradnú a lesnú techniku. Prevádzkové skúšky sa prevádzajú pri profesionálnom nasadení, sú dlhodobé a náročné. Pri nich sa prejavia všetky skryté závady, ktoré sa nemusia prejaviť pri získaní certifikátu CE, GS atď., nutného pre predaj v krajinách EU. Každý výrobok, ktorý bude opatrený značkou Hecht, musí v testovaní obstáť i napriek tomu, že je určený pre menej náročné nasadenie v podmienkach "hobby".

    Dôležitou podmienkou pre výber je dostatok náhradných dielov a príslušenstva. Dbáme tiež na dostupnosť servisných stredísk na celom území a kvalita ich práce je pod stálou kontrolou centrálneho servisu.

    Medzi výrobcov rady Hecht patrí mnoho európskych i svetových výrobcov záhradnej techniky ako je napríklad nemecká firma Grizzly, talianska spoločnosť Blue Bird špecializujúca sa na výrobu krovinorezov a stavbu malých motorov, medzi ich zákazníkov patrí i svetoznámi výrobca malých motocyklov firma Blata.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (8)
    • Nie (7)

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.