Najnovšie recenzie zo sekcie Štiepače dreva
- So štiepačkou som nadmieru spokojný. Veľmi uľahčí prácu a ušetrí veľa času, než keby som to mal ručne robiť.
- potrbujem naštiepat drevo
- stiepa bez problemu aj hrubsie polena
- kruzok obmedzenia zdvihu sa casto povoluje
vyborny pomer cena/vykon
Presne to co som ocakaval
- pomer cena/výkon
- vysoký výkon pri rozumnej cene
- Bezkonkurenčná cena na trhu za dobrý výrobok.
Vrelo odporúčam. Cena verzus kvalita bez konkurencie na trhu. Štiepe buky ako zápalky.
- Rýchla, jednoduchá práca
- Ušetrí veľa času a hlavne síl
- Trocha obtiažnejsie skladanie na pojazdný stojan
Tým, že samotná štiepačka váži cca 50 kg bolo trocha obtiažnejsie ju postaviť "na nohy" (skladal som ju sám) Ideálne by bolo skladanie pre dvoch, jeden môže skladať a v prípade pridvihnutia al. podržania pomôže druhý. Ináč samotné zloženie je jednoduché (pre domácich kutilov - aj bez návodu, ľavou zadnou
- som spokojna, spnila očakávanie, uľahšila mi prácu
Veľmi dobrá mašinka s dobrým výkonom. Jednoduchá a bezpečná obsluha. Vhodná aj pre ženy.
- pre silnejší výkon ,
- rozpolí aj silno hrčavé tvrdé kláty,
- 4,5t a 7,5t má slabší výtlak a 10t nemusí sa dvakrát opakovať výkon
- 400v a 3,30kW motor má silu,a zvládne každú úlohu
- funguje ako som očakával,
- som spokojný s kúpou tejto značk,y
- motor je dosť hlučný ,
- Nastaviteľna výška piestnice spätného chodu
- Silný motor
- Cena - pomer (sila 10t)
- Žiadne
20 metre dreva, bez problémov, som veľmi spokojný
- kvalitné, robustné spracovanie, rýchlosť posunu
- vyššia hmotnosť, ťažšia manipulácia
- ide ako hodiňky;
- bolí z nej prst, pri neustálom stlačovaní spínača;
- pri tvrdšom dreve nevládze ...je slabučká;
perfektná hračka !!!
Produkt vhodný pre domáceho kutila, pre menšie
množstvo dreva. Pri štiepaní suchého dreva, to odskakuje do veľkej vzdialenosti . Tiež by bolo vhodné pri predaji upozorniť, že naviac olej netreba objednávať, je už priamo v štiepačke.
- ľahká manipulácia
S tovarom som opakovane pracoval a som veľmi spokojný. S dodávaným stojanom je v optimálnej pracovnej výške, sila tlaku je vyhovujúca, poradí si aj s tvrdým uzlovým drevom. Vysoko hodnotím možnosť nastavenia rozsahu vracania piestu - netreba čakať, kým piest príde na doraz a potom späť, keď je poleno kratšie.
- Spoľahlivý, spratny, výkonný strojček.
- Ocenil by som možnosť zastaviť stroj vo vysunutej polohe aby sa dal nastaviť dôraz, keďže stroj sa obsluhuje obojručne. Štiepaci klin je pevne privareny. Myslím že stroj je dosť výkonný aby štiepal mäkké drevo výmennym krížovým hrotom a znížil prácnosť.
V svojej cenovej kategórii vynikajúci pomocnik.
- je dobrým pomocníkom
- trocha sa hreje elektromotor, v lete asi bude treba viac opatrnosti
- aretačná skrutka sa veľmi často uvoľňuje pri štiepaní
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]