Najnovšie recenzie zo sekcie Štiepače dreva
- Funkčné. Dobrá cena.
- Makaa!
Proste makaa
Nefunkčná ficurovina
- výkonný
Festa klin štiepací Twist je klin, ktorý jednoznačne uľahčí štiepanie dreva. Sú aj také kliny, ktoré sú ploché, sú aj lacnejšie, ale tie sa hodia len na štiepanie mokrého dreva (čerstvo narezaného pílou, s ktorým je oveľa ľahšia práca). Festa klin je vhodný aj na štiepanie suchého dreva, čím Vám nahradí štiepačku a ušetrí el. energiu. Ak už je drevo veľmi suché, tak tu je možnosť kombinovať Festa klin s plochým klinom pre ešte efektívnejšie štiepanie dreva.
V poriadku
- Dobrá kvalita aj cena
Super stroj
Kvalitné zariadenie uľahčuje prácu
Scheppach HL 760 LS 7t 5905211934
Marián Ivančík
Pridané: 12. septembra 2022
(naposledy upravené 12. septembra 2022)
Zakúpený v AkcioveNaradie.sk
Štiepa výborne. Paráda. Plynulo štiepa i hrčovité drevo. Prekvapila. Pred sebou má 10 metrov dreva, ale riadneho, uvidím ako si s ním poradí. Dám vedieť
dobrý pomocník pri štiepaní dreva.
Skvelí pomocník, uľahčí prácu.
zatial som kálačku spustil len bez záťaže, tak nemôžem ju moc hodnotit. S montážou som mal truch problém, nakoľko návod je pomerne malý z toho dôvodu i neprehľadný .
Scheppach Compact 15 T 400 V 5905422902
Pridané: 21. augusta 2022
(naposledy upravené 24. augusta 2022)
Zakúpený v HOBBY-Németh
- vysoký výkon
- široký klin v cene
- pevný
- stabilný
- nevhodné pre polená kratšie ako 60cm, nutnosť dorobiť zvýšený stôl
- výkon
- dobrá manipulácia so štiepačkou
- dobré uskladníteľná
- zlé sa štiepajú 30cm polená
- zdvih mohol byť o 5cm viac
odporúčam
- kompaktné rozmery
- veľmi tupý uhol klina, ktorý nedokáže hlbšie vnikať do dreva
- mala problém štiepiť 20cm polienko z duba. tupý a krátky klin. iné drevo už zvládla o čosi lepšie.
- Pomer ceny a výkonu
- Dostatočne vysoký, netreba sa krčiť
- Štiepe aj 35cm buky
- Zaisťovaciu skrutka variácie dĺžky sa v plastovom motýliku pretáča. Nahradil som ho klasickou skrutkou a doťahujem to kľúčom.
Perfektný pomocník. Obsluhu zvládne aj žena či dieťa. Montáž jednoduchá aj len podľa obrázkového návodu. Je lepšie ak to skladajú dvaja.
Dobrý domáci pracant.
- Vykonny pomocnik splnil moje ocakavania
- Nic
- veľká pomoc
- musí byť rovný spodok klátu
- obmedzená výška klátu, mohla by byť do 125 cm
- návod na montáž nezrozumiteľný - nepraktický
- skrutky,matice, podložky - všetko v jednom sáčku bez popisu
- Sila
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »