Najnovšie recenzie zo sekcie Štiepače dreva
- Ok
Zatiaľ je všetko v poriadku.Uvidim akú má kvalitu, koľko vydrží bez poruchy.
Zatiaľ iba skúšobne použitá, ale dúfame, že bude fungovať ako má.
- Sila
- malé rozmery
- Krátka dráha klínu.
- Rozširovací a krížový klín nie je pribalený ako súčasť dodávky
- Úzke prepravné kolesá.
Ak je napísané, že štiepi 107 cm metrovicu, ja tomu tak aj rozumiem. Pravda je však taká, že klín 60 cm nad zemou zastane. Keď tam dám 107 cm poleno, klín doň vnikne iba do hĺbky 47 cm. Štiepač za 850 € by to mal preštiepať úplne. A ak nie, na túto skutočnosť zákazník by mal byť upozorňovaný pred kúpou tovaru. Mať tie informácie, ja určite tento tovar nekúpim.
Reakcia obchodu HOBBY-Németh
Vážený zákazník,
Všetky štiepačky Scheppach compact t.j. 8T / 10T / 15 T majú navarený profesionálny rozširovací klín bez možnosti jeho výmeny na 4 ramenný prípadne 6 ramenný , tým sa zamedzuje zbytočného preťažovania stroja nakoľko pri viacramennom klíne sa sila tlaku rozkladá , poleno sa dá jednoducho otočiť a rozštiepiť .Čo sa týka možnosti štiepania „až po zem „ túto možnosť žiadna štiepačka ktorá vyhovuje vysokým normám EU na ochranu zdravia neponúka , je to konštrukčne dané od výrobcu , stĺp môže chodiť len tak , aby nedošlo k poškodeniu stroja ani keď tam máte pracovný stôl na menšie polená . Je to naschvál konštrukčne tak spravené pre ochranu obsluhy aj samotného stroja. Compact 10 T vyhovuje aj vysokým normám na stroje GS . Čo sa týka koliesok na prepravu výhodou štiepačiek Compact je práve rozmer samotného stroja a jednoduché uskladnenie , kolieska sú navrhované tak , aby bez problémov uniesli váhu štiepačky t.j. 125 kg pri verzii Compact 10 T .Celý stroj aj kolieska boli skúšané a preverované v skúšobni a splňujú všetky požiadavky a príslušné smernice .
- Ja som s nim pokalal zatiaľ 20 pm dreva a som maximálne spokojný. Je to ťažká kalacka no veľmi dobre ovládateľná aj na tráve ci hline.Zatial maximálna spokojnosť
- Potrebuje obsluhu...vtip
- Kvalitný produkt
- Kvalita verzus sila
Max spokojnosť s prevedením aj výkonom
- lacná
- slabá, nevládze kálať
- Nemusím sa oháňať ja sekerou.
Ľahko prenosné Dobrá sila
- jednoducha obsluha
- Dá sa kalat na metrinu
dobrý pomocníkl
- Je to perfektný pomocník.
Perfektný pomocník. Už sme si ho vyskúšali. Som veľmi spokojná, doporučujem . Práca s ním je bezpečná.
výborné, akurát mi dlhšie trvalo zloženie
- Výkonná
O.K. spokojnosť
- silný, okrem poriadnych sukov štiepe všetko
- pomalý
- za štiepacím klinom je v krycích plechoch otvor, ktorým sa sype prach priamo na piestnicu, čo po čase zničí tesnenie
- nekomfortné dvojručné ovládanie
- strašne vysoký stojan, treba znížiť o 20cm alebo ho nepoužívať
Za tú cenu v pohode.
- Poriadna sila za primeranú cenu
- Celkove dobre navrhnutý stroj.
- Krátky pohyb stiepacieho klinu. Ide len do polovici polena. Mohol by ísť nižšie.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »